Versi Jaranan - CIDRO 2 - Sela Silvina - Rakha Gedruk Samboyoan

26 Peb 2021
772 004 Ditonton

Title : Cidro 2
Artis : Sela Silvina
Songwriter : Didi Reog
#RakhaMusik #CidroVersiJaranan #GedrukSamboyoan
Lirik - Cidro 2
durung nganti garing
catu sing ning atiku
tego-tegone sliramu
nambahi loro batinku
aku ora percoyo
nanging kabeh iki nyoto
cetho ning ngarepe moto
yen sliramu kuwi cidro
panas-panase srengenge kuwi
kang nguliti awak iki
nanging seh panas rasaning ati
nyawang kedadean iki
lungo awakku sing kudu lungo
timbang batinku keloro-loro
ra bakal awakku iki
bali nemoni sliramu

lilo awakku iki wes lilo
senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku
kudu pisahan karo awakmu
durung nganti garing catu sing ning atiku
tego-tegone sliramu nambahi loro batinku
aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro
panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki
nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki
lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
official website | khatulistiwarecord.com
-----------------------------------------------------------------------------------
find us
facebook | facebook.com/KTWRecord
instagram | instagram.com/khatulistiw...
Email : info@khatulistiwarecord.com
Produksi : Prima Khatulistiwa Production
========================================
Licensed to IDworlds by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization

IDworlds