Alvi Ananta - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version (Official Video)

18 Peb 2021
557 621 Ditonton

Alvi Ananta - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version (Official Video)
Lagu terbaru Alvi Ananta 2021
Download & streaming "Cidro 2" di
Joox=
Spotify=
Deezer=
Itunes =
Amazon =
Songwriter by Didi Reog
Arranger by Agus Gae ARD
Editor video by Virano creator
Directed by Ard Management
℗ & © 2020 ARD MANAGEMENT
Lyric
Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu
Nambahi loro batinku
Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro
Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki
Reff :
Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo
Snajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
================================

Contact our Management:
Tlp.Wa : 081237117507
Email: Ardyan.why20@gmail.com
ardmanagement2019@gmail.com
Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: facebook.com/ardmanagement1/
► Follow us on Twitter: twitter.com/ArdianIndra11?s=08
► Follow us on Instagram: instagram.com/ard_managem...

► Google+ : https:
► Website : https:
#AlviAnanta #Cidro2 #ARDManagement
========================================
Licensed to IDworlds by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: smarturl.id/optimize

IDworlds