Upin & Ipin Musim 14 - Tumbuh Rambut

15 Peb 2021
13 104 412 Ditonton

Subscribe to our IDworlds channel!! idworlds.info

Get up to date with our Facebook channels :
Facebook: facebook.com/upinipinofficial
Facebook: facebook.com/padazamandahulu
Facebook: facebook.com/dadudido

Follow us everywhere!
Twitter : twitter.com/lescopaque
Instagram : instagram.com/upinipinofficial
Google+ : plus.google.com/+LescopaqueProduction

Website !
Les' Copaque: www.lescopaque.com
Upin & Ipin: www.upindanipin.com.my
Pada Zaman Dahulu: www.padazamandahulu.com
DaDuDiDo : DaDuDiDo.com

Email Us !
info@lescopaque.com

Komentar
  • Fizi gk ada akhlak😂

    Assakha ZailaniAssakha Zailani19 menit yang lalu
  • Knp rambut upin kyak gitu😑

    yaya GAMINGyaya GAMING2 jam yang lalu
  • 1:12 mee mee ada perasaan kt mail lah uwu

    Afiq LuqmanAfiq Luqman4 jam yang lalu
  • Fizi Mati aja

    `Elang Lahh’`Elang Lahh’4 jam yang lalu
  • si fizi jahat sekali.masa si upin ipin dikatain botak😡😡😡😡😡😡

    Antares MobileAntares Mobile13 jam yang lalu
  • Botak 2:15

    Ariskha RiantoryAriskha Riantory17 jam yang lalu
  • upin dan ipin dah berambut

    lily a rabbit toca bocalily a rabbit toca boca17 jam yang lalu
  • Buat episode upin ipin dan kawan kawan main tiktok

    RIZKY A.F CHANNELRIZKY A.F CHANNEL18 jam yang lalu
  • Fizi aja makai punya ehsan udah sombong, trus semua barang yang fizi pakai punya ehsan.,.,..,,

    Zaskya ChumairoZaskya Chumairo18 jam yang lalu
  • BOTAKK

    Muhammad restu PrayudhaMuhammad restu Prayudha23 jam yang lalu
  • Kang roasting

    Hisan ZaujanHisan ZaujanHari Yang lalu
  • Serena bu

    Muhiyar RaminMuhiyar RaminHari Yang lalu
  • sumpah kasihan upin ipin gara gara fizi .awas ya fizi😡

    Ariindya ZihniAriindya ZihniHari Yang lalu
    • Bantai fizi

      Bocil epep ngemis supportBocil epep ngemis supportHari Yang lalu
  • Upin Dan ipin go..... Blok anjing

    MOBILE LEGEND STUDIOMOBILE LEGEND STUDIOHari Yang lalu
    • Cok ngkak

      Bocil epep ngemis supportBocil epep ngemis supportHari Yang lalu
  • Kasian si upin ipin😥😥

    Sayumi SSayumi SHari Yang lalu
  • >]ijjj

    Sunarto PurnomoSunarto PurnomoHari Yang lalu
  • 😂😂😂😂😂😂 fizi ga ada ahlak

    Aida Khoirunnisa9Aida Khoirunnisa9Hari Yang lalu
  • Fizi emang. Gaada akhlak 😤😤😤💩

    son bonoson bonoHari Yang lalu
  • Mkkk

    Gun GunawanGun Gunawan2 hari yang lalu
  • Next episode mail sama mei mei nikah

    vaza giovaza gio2 hari yang lalu
    • nikah beda agama

      jeremy jefferson wijayajeremy jefferson wijaya21 jam yang lalu
  • Aku tak kenal korg. Korg pun tak kenal aku. Aku takda la kaya sngt. Tp aku nak hulur la sikit. Aku nak belanja aku bank in RM 20 utk 3 org yg bertuah. Senang ja korg komen la apa2 yg positif kat video aku tajuk yg ada "RM 20x3 Orang" dan subb la channel aku ya. Ada Rezeki lebih,lagi nnti aku up kan lagi hadiah. Boleh la support aku yg baru nak up ni dgn tgk video aku walaupun krg berkualiti tapi ada manfaat,insyaAllah. Sebagai balas budi nnt aku bt bnda yg sama kat korg. Utk owner channel ni aku takkan skip ads bila aku tgk video sebagai balas budi aku komen disini. Terima kasih semua

    CRDB ParadigmaCRDB Paradigma2 hari yang lalu
  • Keren bgt dong episode bru 2 minggu yg lalu udh 12 juta penonton sukaaaaaa bgt aku, salam dari Indonesia

    Siti Nur Faiza FaizaSiti Nur Faiza Faiza2 hari yang lalu
  • Nunggu Ipin Upin dewasa

    Gery FarhatGery Farhat2 hari yang lalu
  • 34hgt0h

    Dawe KudusDawe Kudus2 hari yang lalu
  • Mei mei ni mcm sajat plak. Mail mcm ismail izani

    Hasbullah SuhaimiHasbullah Suhaimi2 hari yang lalu
  • Fizi kagak ngakhlak

    Lilranx_Lilranx_2 hari yang lalu
  • Jangan laa ejek upin ipin

    spiderman z 1spiderman z 12 hari yang lalu
  • mita maaf Fizi

    snow syidasnow syida2 hari yang lalu
  • *kesian upin&ipin*

    snow syidasnow syida2 hari yang lalu
  • 2:15

    Violt XDViolt XD2 hari yang lalu
  • L

    Wanted 7439Wanted 74392 hari yang lalu
  • Botak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Denis AfitaDenis Afita2 hari yang lalu
  • Saluran negara mana tu

    Kiki lala cuteKiki lala cute2 hari yang lalu
  • Ganteng banget 🤣😅

    Muhammad SutisnaMuhammad Sutisna2 hari yang lalu
  • 6

    Amy AmeerAmy Ameer2 hari yang lalu
  • Memei suka ama mail kayak nya wkwk

    Ny ParjiahNy Parjiah2 hari yang lalu
  • Aku mau upin ipin ada rambut dari pada botak

    Ny ParjiahNy Parjiah2 hari yang lalu
  • Iya memang lucubaga gizi berkata botak

    YT sibanggor channelYT sibanggor channel2 hari yang lalu
  • Dah lama ada

    Ierwan SyahIerwan Syah2 hari yang lalu
  • Fizi gak ada akhlak

    SAFUANMUSICPLAYSAFUANMUSICPLAY2 hari yang lalu
  • Kasian upin dan ipin gara gara vizi

    Naffisa AinunNaffisa Ainun2 hari yang lalu
  • Fizi jahat😭😭😭😭😭

    Nandang sutarsaNandang sutarsa2 hari yang lalu
  • Ganteng fizi

    good fathervoasgood fathervoas3 hari yang lalu
  • Fizi = akhlak not found

    Kampret 22Kampret 223 hari yang lalu
  • Saudara saya selalau nampak awak

    odadodatodadodat3 hari yang lalu
  • Aqil akiddos beli perfume mak saya

    odadodatodadodat3 hari yang lalu
  • 😡😡😡😡😡😡😡😡🤬🤬🤬

    nurlaila waisainurlaila waisai3 hari yang lalu
  • Menurutku yang bagus kalau Upin Ipin botak karena lucu dan gemez ☺️

    DimasINDO_ GamerzDimasINDO_ Gamerz3 hari yang lalu
  • Aku benci vizi 😝😝😝😝😝😝😝 upin ipin kasihan

    Yasmin PatolaYasmin Patola3 hari yang lalu
  • Kok bisa ya ada rambut kan 😅😅😅😅

    IRANDA HERNINGIRANDA HERNING3 hari yang lalu
  • 2:39 upin ipin kasihan

    Farras ArrasyiqFarras Arrasyiq3 hari yang lalu
  • 2:12 omongan fizi gak ada aklak

    Farras ArrasyiqFarras Arrasyiq3 hari yang lalu
  • Sombong amat sih luh fizi😂

    Rudi m ReynaRudi m Reyna3 hari yang lalu
  • Tayangin langj doang di tv seru

    Rudi m ReynaRudi m Reyna3 hari yang lalu
  • Nak sangat aku eps baru upin ipin tyg kat Malaysia, tapi syg takde. 😀

    mohd masrimohd masri3 hari yang lalu
  • Tolong buat episode Boboiboy ada di dunia Upin Ipin pasti semua suka

    Tiara ZeinTiara Zein3 hari yang lalu
  • aku juga dari indonesia

    Roesmanto 19Roesmanto 193 hari yang lalu
  • Fizi sok ganteng

    maya sarimaya sari3 hari yang lalu
  • Kwrll

    Fanny AnnyFanny Anny3 hari yang lalu
  • Kwim ghambut ajaib -fizi 2020

    theyoshessstheyoshesss3 hari yang lalu
  • Bagus nih

    mamik Papikmamik Papik3 hari yang lalu
  • azka

    novi hasniartinovi hasniarti3 hari yang lalu
  • Next nya upin ipin lulus tk trus sd kuyy Kesian dari 2012 sampe 2021 kaga lulus lulus (ಥ ͜ʖಥ) 🇲🇾🇲🇨

    Nabila MarsyadiyantiNabila Marsyadiyanti3 hari yang lalu
    • Upin Ipin Tadika bukan Sd

      ZUL メ B4HZUL メ B4H3 hari yang lalu
  • E😭 dan

    Diary maulida officialDiary maulida official3 hari yang lalu
  • 2:16 fizi pengen gw lempar ke tengah laut bikin orang kesel aja Salam dari indo semua 🇲🇨

    it's Sakurait's Sakura3 hari yang lalu
  • Upin sama Ipin nya hebat kali tapi kan sama pizi sama-sama lagi Iyalah namanya

    ada lah Coy Tika AYLA. Nada lah Coy Tika AYLA. N3 hari yang lalu
    • 100,000

      ada lah Coy Tika AYLA. Nada lah Coy Tika AYLA. N3 hari yang lalu
    • 10000

      ada lah Coy Tika AYLA. Nada lah Coy Tika AYLA. N3 hari yang lalu
  • Ada tayang di astro tak... Lama tak tgk upin ipin ni....

    Norsyahirah NorazliNorsyahirah Norazli3 hari yang lalu
  • Edok

    Aqil HadifAqil Hadif3 hari yang lalu
  • saya na upin dan ipin ada rambut tapi upin saya na upin kaca macam ipin

    Heti AliwijayaHeti Aliwijaya3 hari yang lalu
  • 2:46 botak botak pulangggg

    AUS RAYYAN BIN AKTAR MoeAUS RAYYAN BIN AKTAR Moe3 hari yang lalu
  • jkkío

    Elivin RenawatiElivin Renawati4 hari yang lalu
  • Gizi begaya

    Dora ChanelDora Chanel4 hari yang lalu
  • Gizi begaya

    Dora ChanelDora Chanel4 hari yang lalu
  • Buat kartun tu jangan jadi bodoh sangat sampai menyinggung perasaan orang , masa dulu pun dah kena dah upin ipin ni sebab takde ibu takde syurga . Sekarang nak kena strike sebab hal fizi ni lagi ke , bodoh!!

    UNKNOWN the NumberUNKNOWN the Number4 hari yang lalu
    • @UNKNOWN the Number peragai fizi kan memang macam tu dari awal lagi fizi peragai macam tu suka sakit kan hati orang

      Ainul AqilAinul Aqil3 hari yang lalu
    • @Ainul Aqil memanglah kartun tapi perlu ke nak letak benda yang menyinggung perasaan

      UNKNOWN the NumberUNKNOWN the Number3 hari yang lalu
    • Ni kan kartun je pantutnya kita kena suport dengan animasi malaysia ni bukan kecam kan fizi dh minta maaf

      Ainul AqilAinul Aqil3 hari yang lalu
  • Gitewww🤣🤣🤣

    zeee xzeee x4 hari yang lalu
  • Botaak😂

    Netizen WoiNetizen Woi4 hari yang lalu
  • Sis, buat filem Upin Ipin yang tajuknya adalah isteri dalang trimakasih

    Dinda salsabilaDinda salsabila4 hari yang lalu
  • Mulut😡 fizi tu jaga jahat🤒

    FROST BOBFROST BOB4 hari yang lalu
  • Fisi tidak ada ahlak

    Ady_kambola iipAdy_kambola iip4 hari yang lalu
  • Lihat fizi jadi keinget yg suka oh hani wkwk

    Irsa HidayahIrsa Hidayah4 hari yang lalu
  • jg

    Adinda AlvinAdinda Alvin4 hari yang lalu
  • Salam indonesia 😊

    Bina SiahBina Siah4 hari yang lalu
  • Kesian LES Copaque Production.. huhu .. view daripada channel reupload lagi tinggi view berbanding channel ni..huhu..padahal Les Copaque yg punyaaaa😭😭

    Zal'z ChannelZal'z Channel4 hari yang lalu
  • Trueududirifjif

    Aulia 563Aulia 5634 hari yang lalu
  • Upin ipin meamang bagus

    Misri MisriatiMisri Misriati4 hari yang lalu
  • puashh aku tengok UPIN IPIN SEDIH.

    FAHMI AKMAL BIN HISHAM MoeFAHMI AKMAL BIN HISHAM Moe4 hari yang lalu
  • Menyedihkan besarnya visi itu kayak gitu ya tapi mohon maaf salam dari Indonesia

    opie suwarnoopie suwarno4 hari yang lalu
  • I8iuhta

    Farah FarishaFarah Farisha4 hari yang lalu
  • Fizi akhlak kles 😂

    Ayu TiaraAyu Tiara4 hari yang lalu
  • Kasian upin dan ipin 🙍🙍😫

    Vera ViandiVera Viandi4 hari yang lalu
  • Fizi jahat banget sama Upin dan ipin 😭😭😭

    Rus MiyatiRus Miyati4 hari yang lalu
  • 2:45

    Teuku Zhafran Ravi R._7A_31Teuku Zhafran Ravi R._7A_314 hari yang lalu
  • Kenapa ga ada episode tai

    Black pinkBlack pink4 hari yang lalu
  • Gereja Bethel pundak payung

    sis watisis wati5 hari yang lalu
  • Eps ini kita dilihatkan kemajuan mail dan memei

    Animkun.officialAnimkun.official5 hari yang lalu
  • peminat upin ipin sejak 2010

    ed adamed adam5 hari yang lalu
  • hi upin ipin

    ed adamed adam5 hari yang lalu
  • Fizi fizi Memang Memang jahat

    norliza badaruzaman ygnorliza badaruzaman yg5 hari yang lalu
  • Fiziiiiiiiiiiii😀😀😀😀😀😂😂

    Ning PrihatiNing Prihati5 hari yang lalu
  • Jihijoj

    Ning PrihatiNing Prihati5 hari yang lalu
IDworlds