Ryan Aralyn (2020) | Episod 16

16 Okt 2020
443 077 Ditonton

Pelakon: Zul Ariffin, Raysha Rizrose, Fify Azmi, Shah Iskandar, Sharifah Husna, Kodi Rasheed, Raja Azura, Aishah Atan, Arash Mohd, Ummar Dzariff
Ryan terasa bila Zarul semakin kerap mendekati Aralyn. Ryan sekali lagi diugut oleh Hanis dan Aliff, kali ini lebih teruk lagi bila ada bag barangan kemas tokey besar yang tertinggal di dalam kereta Ryan semasa mereka menghantar barang ke Johor! Hanis dan Aliff rasa cuak, tokey besar kata ada ‘barang’ yang tak sampai pada customer! mereka dah serahkan semua, mereka rasa mesti tercicir dalam kereta Ryan!
---
Tonton episod penuh di:
www.tonton.com.my
Langgan IDworlds kami:
► TV3: bit.ly/2u3wcJV
► TV9: bit.ly/2ML14If
► DS: bit.ly/2KuVyXd
Ikuti Instagram kami:
► TV3: instagram.com/tv3malaysia/
► TV9: instagram.com/tv9malaysia/
► DS: instagram.com/dramasangat/

Komentar
  • takoyaki dpn sbella tu sedap 👌

    Min minMin min2 hari yang lalu
  • Ejen cari jodoh hahahaha nama cikgu tu suraya

    h a n a n i c h a nh a n a n i c h a n4 hari yang lalu
  • Until now...i thought that aralyn's face look same like my ex girlfriend...

    Khairul ImanKhairul Iman6 hari yang lalu
  • Knpe Ryan slow sgt

    Murni CikosmanMurni Cikosman7 hari yang lalu
  • Hubudbd

    Hjrosland KassimHjrosland Kassim7 hari yang lalu
  • 🇹🇷👍

    SFNanggroe22 OfficialSFNanggroe22 Official8 hari yang lalu
  • Elokk sgt si ryan ni aihh

    Aishah Awang01Aishah Awang018 hari yang lalu
  • Drama yang paling menyakitkan hati...knape ryan tak terus terang jer dengan ara eiiiiiiiiiiii geram aku...

    Roger Diago santosRoger Diago santos8 hari yang lalu
  • SOLUTION nya...Ryan guna akal waras bkn emosi...just bg tau je Ara dpd dpbdohkn ng ugutan.....kerana lmbt laun ara akn ttp tau xdr berok 2 ekor tntu dr org lain....(tp cite episod pndek ja la wakaka)🤣

    ROSLEE MUHAMMADROSLEE MUHAMMAD8 hari yang lalu
  • Jalan cerita dah meleret leret merepek dah...hero dalam cerita ni tak menepati tindakan rasional...

    Pesona CintaPesona Cinta8 hari yang lalu
  • Episode 17 nya kapan ada nya yaa. Udah ga sabar mau liat cerita selanjutnya... 😍

    Endang YuliantiEndang Yulianti8 hari yang lalu
  • Aish ryan asal laa ryan ni tak bagi tau lagi

    Syahirah AbdullahSyahirah Abdullah8 hari yang lalu
  • 15:56 *HAAHHAHAHAHAHAHHAAAA* nganjing betol natiang zarul ni. hahahhahaa.. sempat aje dia 🤣🤣🤣🤣

    Amsya M.RAmsya M.R8 hari yang lalu
  • Alur ceritanya tetap Titian cinta is the best. 😀😀 #Gagalmoveon

    anna wirdaanna wirda9 hari yang lalu
  • bile nak hbis nii

    cikungu95 violetcikungu95 violet9 hari yang lalu
  • sweet sgt aral sandar kepala ke blkg ryan.....nmpk romatika nya...bab yg sgt aku suka

    shahz khanazshahz khanaz9 hari yang lalu
  • Tak sabar lh tengok episode 17.. Alahaiii lambat nyeeee😁

    aslinda Hassanaslinda Hassan9 hari yang lalu
  • it made me confused ,I have lived in Malaysia for a couple of months but I never saw those kind of people over there, specially that girl who acts and wear as a boys.

    osama Abozweitaosama Abozweita9 hari yang lalu
  • Is this drama representing Malaysian culture?

    osama Abozweitaosama Abozweita9 hari yang lalu
  • Cerita ni akak paling suka watak bekas isteri Ryan ngan boyfren dia. Watak isteri Zarul pun menjadi jugak. Watak yang paling membosankan Ara. Kaku sangat lakonan dia. Laki bini watak cerita ni mula2 ok, lama2 membosankan. Drama melayu ni hambar je. Macam menyesal tonton pun ada. Jalan cerita mcm tak masuk akal kadang2. Realistik lah sikit.

    Norhayati OmarNorhayati Omar9 hari yang lalu
  • Sorang layan bekas tu6 lagi sorang layan jembalang 2 ekor tu hadoii apa ke bende merepek cerita ni bosanlah, ryan pun terus terang jelh lepas tu bg je anak kat ara tu kan senang baru kambing gurun tu x kacau lol.

    Tie TieyTie Tiey9 hari yang lalu
  • Jika kita berkata jujur maka apapun akan teritinggal dibelakang...tp saat kita berbohong...maka semua akan jd urusan masa depan...😚🙏 salam dri 🇮🇩

    MLKM TVMLKM TV9 hari yang lalu
  • Anis mcm shahrukhan,😂

    rokiah bakrrokiah bakr9 hari yang lalu
  • Bnyk2 watak aku paling serabut dgn watak mak ara tu. Boleh tak jgn nk sibuk hal dlm kain anak menantu dia. Apooo

    Syaz RudhuSyaz Rudhu9 hari yang lalu
  • ساو سعت چريتا ني

    Nur fitri HusniNur fitri Husni9 hari yang lalu
  • kalau aku dah lama sepak zarul ni

    Raja AzimaRaja Azima10 hari yang lalu
  • kasian si ryan, yang sabar ryan pasti ada hikmah di balik semua itu 🤲🤲

    Masniyah MuhammadMasniyah Muhammad10 hari yang lalu
  • Ryan ni dh tau nnt Ara akn benci dia gagah jgk nk kahwin 🙄 skrg serabut la asyik kena ugut ja dgn Anis 😑 eiii geram plk aq tgk cita ni🤣

    Nur Khairiah AhmadNur Khairiah Ahmad10 hari yang lalu
  • part mak zarul kenalkan agent jodoh kat zarul tu , rasanya calon2 tu lebih menutup aurat . tp still nak aralyn jugak . memang aralyn je perempuan paling sempurna kat dunia ni 🌚

    Kambing GolekKambing Golek10 hari yang lalu
  • Zarul contoh buaya and ryan contoh lelaki Bertanggungjawab hahahahaha

    Smoker X GamingSmoker X Gaming10 hari yang lalu
  • Watak yg paling cool n matang dlm drama ni, bapaknye aralin...so ryan kalau takut nk explain kat ara, better explain dlu kat pak mentua die... mungkin die lebih memahami n bole trima situasi sebenar yg brlaku kat Ryan..skurang2nye die ad sokongan drpd pak mentua sndri, klau ad ap2 berlaku kat hubungan diorang......ini x ,kalau si Ryan dok pendam masalah die, smpai kesudahlh serba salah kat bini kau...

    Amirul AshrafAmirul Ashraf10 hari yang lalu
  • Makin lme makin meluat dgn Ara😲 sbb kan sikap dia Zarul stress.

    Nora EmmirNora Emmir10 hari yang lalu
  • Episode 17 tak de ke??

    Defrina RizkyDefrina Rizky10 hari yang lalu
  • Bila rindu, nyeng! Haha

    KhairulAmri NgademinKhairulAmri Ngademin10 hari yang lalu
  • Kodi dengan fifi ni power betul acting

    muhd azzimmuhd azzim10 hari yang lalu
  • apa la siarryan dok diam je..

    Lisa TariganLisa Tarigan10 hari yang lalu
  • Lawak juga kawan dowena😆

    Sulthanwafi SulthanSulthanwafi Sulthan10 hari yang lalu
  • adoiii asal sweet sgt scene pegang tangan ara tu.. mak aiii senyum sorg2 aku, sbb nya jarang tgok depa sweet kot

    nurul shafiqahnurul shafiqah10 hari yang lalu
  • Epi 17 belum ke??

    aslinda Hassanaslinda Hassan10 hari yang lalu
  • baru dpt layan.. jenuh suruh anak tido dulu.. 😅

    Yaya ArissaYaya Arissa10 hari yang lalu
  • Ryan terlalu lembek perannya sebagai lelaki harus tegas....

    Depok 2019Depok 201910 hari yang lalu
  • Uhh sakit hati betul lh tgk citer nie..part yg ara tu lagi satu yg pergi layan si kambing guruh tu dah kenapa..dah bersuami kan..xpyh lh nk layan2 lagi..xfhm betul lh..part jam tangan tu pun lagi nak pakai..aih kata dah xnk pakai lagi tpi still pakai lagi..😠

    Ainkelate trwAinkelate trw10 hari yang lalu
  • Ryan rasanya kena cabar dia skit kot baru dia berani buh flying kick kat 3 ekor malaun tu...dia sabar sangat silap hari jadi hulk sbb depressed

    محمد دانيال ذوالكفلمحمد دانيال ذوالكفل10 hari yang lalu
  • idworlds.info/from/tqmJq9HTka9_h9E/video

    C I K L I S ChannelC I K L I S Channel10 hari yang lalu
  • mantap

    Adik my fren styloAdik my fren stylo10 hari yang lalu
  • Knapa penurut sangat si riyan pada mereka.

    Ati com AtikAti com Atik10 hari yang lalu
  • Hero bdn beso tp takut dng si anis dng si alif...adoiii abiss dta ak...terjebak layan cite ni

    Honey A.ghaniHoney A.ghani10 hari yang lalu
  • Cam hanat wey anis dgn alip ni.

    jue halimjue halim10 hari yang lalu
  • Aku stop tgk drama ni lepas hanis masuk dlm rumah Aralyn, tunggu Aralyn tahu cerita sbnr baru aku smbg layan lagi

    Iddia Hasmat IsmuniIddia Hasmat Ismuni10 hari yang lalu
    • sama la ngn aku..hahah

      Abangrahman RahmanAbangrahman Rahman10 hari yang lalu
  • Yg aralyn pun, kek zarul bg pun ko lpor ek.. Ape punye isteri.. Jam pberian zarul pkai,kek d bg abes mkn. Klu aku jd ryan pun, aku geramm

    lily Lollielily Lollie10 hari yang lalu
  • Mak aralyn ni, cite hal rumhtgga ank pun nk cite kt org luar.. Bhya org cmni

    lily Lollielily Lollie10 hari yang lalu
  • Yan ni lembap lah

    Alya AmyzaAlya Amyza10 hari yang lalu
  • Lagi2 cinta cinta cinta..lagi2 org kaya org kaya org kaya..dh takde modal lain ke? Tenuk btul drama malaysia!

    i am anonymousi am anonymous11 hari yang lalu
  • Lama betul nak terus terang.. Geram pulok aku tengok anis ngn alif

    Mr. PekanMr. Pekan11 hari yang lalu
  • Yg aku pelik family dia boleh plak bg si samdul tu masuk rumah... Klau aku mmg report polis trusla...

    Miziey90 28Miziey90 2811 hari yang lalu
  • Jom tonton video menarik tentang kucing di chanel saya 😊😊

    Pecinta KucingPecinta Kucing11 hari yang lalu
  • Penat jugak eak tengok cerita ni..

    azlin Hamzahazlin Hamzah11 hari yang lalu
  • makin hari makin benci aku ngan si kambing gurun 2 ekor nih 😒

    nuranieysnuranieys11 hari yang lalu
  • Alahai ryan..smpi bilalh nk jd pk turut 2 ekor tu..geram plk aku

    Zakiyah SaifulZakiyah Saiful11 hari yang lalu
  • Adegan banyak kepotong²,,tak tau malam tak tau siang,,kejap malam kejap siang.

    Anna AdjahAnna Adjah11 hari yang lalu
  • Kenapa aku rasa cerita nie lembap. 😅 Macam takda perubahan demi episod. Tapi tetap nak layan. 😂

    Nurul SyahirahNurul Syahirah11 hari yang lalu
    • I do the same

      Icha ChairunnisaIcha Chairunnisa6 hari yang lalu
  • Geram pla aku dgn ryan ni.. Ikut sgt ckp dua org beruk tu

    Lina KadirLina Kadir11 hari yang lalu
  • Tak d emosi langsung dlm peran dorang ni....geram saya

    Isti SolechahIsti Solechah11 hari yang lalu
  • Dah tak pasal pasal dalam kereta yan pula. Lepastu apa? Yan dituduh sekali ke? Adeh 😅

    sabrina hasrisabrina hasri11 hari yang lalu
  • " u bleh letak 10000 pmpuan dpn i,tetap i xpandang " - Zarul Kambing Gurun

    Putera AmeerulPutera Ameerul11 hari yang lalu
  • Takde jam lain ke..?? eh stress pulak aku

    Se7enSe7en11 hari yang lalu
  • Knapa muka aliff macam aku nak pijak ya tu hehe 😅

    Mcgared MlMcgared Ml11 hari yang lalu
  • Cerita ni mmg tak logik langsung sebenarnye. soal exciden tu mmg ryan tak salah sebenarnya, yg salah mmg arayln sbb dia yg main phone time drivee 😂 ape crta mengaruttt.

    Mama MudaMama Muda11 hari yang lalu
  • Benda simple pun x boleh pk, haha.. Ara, ara..

    Nurul Azlin BesthoNurul Azlin Bestho11 hari yang lalu
  • Nnti episod strusnye, yan kne tangkap polis sbb disyaki myeludup brg yg ada dlm kereta dia.. Lagi parah

    ain kamarudinain kamarudin11 hari yang lalu
  • 18:05 cute je 😍

    Muhd EkmalMuhd Ekmal11 hari yang lalu
  • Menyampah Sahrul ne geram pula tengok die ne...

    Sofi HanySofi Hany11 hari yang lalu
  • Gila betulla zarul ni

    Norliza NoranNorliza Noran11 hari yang lalu
  • Zarul kemaruk kat bini org, tp mak dia x nasihat langsung dari segi agama...byk hal yg berlaku tiada langsung nasihat dlm hal agama...Peranan ryan, ada ke lelaki skadar mengendap x berani nak bertindak...

    jewaputra5jewaputra511 hari yang lalu
  • Kalau Ryan cerita hal sebenar dan ara tahu Ryan yg langgar dia.. Kalau mmg jodoh mereka panjang takkan ke mn..marah sedih tu mmg la lumrah rumahtangga.. Ni mcm nak panjangkan jln cerita berkisar ttg si kambing gurun dgn si keding dua org tu

    Jessy NguJessy Ngu11 hari yang lalu
  • Aku tak fham dgn kluarga aralyn boleh jer bagi zarul tu masok rumah sukti 🙄

    Halimah RonitaHalimah Ronita11 hari yang lalu
  • Selalu Setia menunggu episode baru. Sudah jatuh Cinta dengan drama ini, uwuw banget lah.

    Yyn ErlinaYyn Erlina11 hari yang lalu
  • Adakah saya seorg je ke yg rasa crita ni boring dan slow? Plot asyik2 pusing dalam tu je. Come one lar.. No climax at all. Next series please!

    Kayea NKayea N11 hari yang lalu
  • Aku suka film ni bagus bermutu.. sekelas layar lebar layak tampil di bioskop .. mantap... salam santun dari ACEH SUMATRA

    Dedy Surya OfficialDedy Surya Official11 hari yang lalu
  • Kali ni lucu pulak si Azrul tu.. kene màrah ngan bini nya..

    Zuraidah RoslanZuraidah Roslan11 hari yang lalu
  • RIMAS TENGOK RYAN ASYIK PEKUP MULUT BUAT RIAKSI KEREKTER KE HEBIT

    HASHIM OSMAN HASHIM OSMANHASHIM OSMAN HASHIM OSMAN11 hari yang lalu
  • Ditunggu episode selanjutnya Salam dari Indonesia 👍🏼

    Al mudasir doni SaputraAl mudasir doni Saputra11 hari yang lalu
  • brapa espisode ct ni

    Niel MelliaNiel Mellia11 hari yang lalu
    • 28 episode jee

      Mizan ZainaliciousMizan Zainalicious9 hari yang lalu
  • Slowww la cerita nii ,cpt la sikit ryan ooooooo ,tak hbs2 serabut

    ATIKAH FOZIATIKAH FOZI11 hari yang lalu
  • Apa guna bdn sado tp hati kcik mcm hati nyamuk. Slowwww la.. Pengarah da xde idea ke, cite pusing2 cmtu je. X kretip

    Nurulain KamarudinNurulain Kamarudin11 hari yang lalu
  • Tba2 rindu nk tgk dowina.. Mne dye pegi entah laa.. 😅

    Muhammad AzlanMuhammad Azlan11 hari yang lalu
    • @Ms Suriwati haha... Comel je reaksi dye kn.. Hehe msti si zarul tu krung dye.. 😂

      Muhammad AzlanMuhammad Azlan7 hari yang lalu
    • Kan mna g dowina tu kan🤣😂tk kambing gurun kurung dia

      Ms SuriwatiMs Suriwati10 hari yang lalu
  • ara pun asik bt ryan sakit ati jer ari2...dh ryan xsuka jam si kambing tu bagi brg yg di bg...ara duk pqkai duk mkn jgk....suami mn la yg tak rasa kecik ati......

    shahz khanazshahz khanaz11 hari yang lalu
  • Benci aku dgr ayat ‘tak tahu lah nk cakap ape pa’😅

    TR PLAγBOγTR PLAγBOγ11 hari yang lalu
  • Geram pula Sama bang Ryan ni

    Yuli antiYuli anti11 hari yang lalu
  • Asal aralyn tu tetiba bad mood

    Fakhrul NizamFakhrul Nizam11 hari yang lalu
  • Nak comment ape pn rase mcm tak brbaloi sbb dah nama pn brlakon,so trpakse la sabar yg si yan tu takot nak terus terang hal sebenar..so tengok jela cite ni smpai last episod dgn rase sabar dan terus sabar..hmm

    SYAMEL MEJNANSYAMEL MEJNAN11 hari yang lalu
  • Ak rase dy cite kt apak mertua dy pom xp..

    piece of mindpiece of mind11 hari yang lalu
  • Risau dah ni minggu dpn tiba² ryan kena tuduh ngan 2 org Tu aduh

    Benteng HitamBenteng Hitam11 hari yang lalu
  • Aku jadi stress tgok citer ni , dgn alif gn hanis mcm tu , mk ara pn mcm tu lagi lah si zarul .. awat laa ryan ni memendul sgt erk ? Tu pn untong ada kak b always cver dia .. ishhhh !!!

    Kakak ShantekKakak Shantek11 hari yang lalu
  • idworlds.info/from/l6qFfLCqnmWnhtU/video

    Abd HamidAbd Hamid11 hari yang lalu
  • perkara mcm ni bkn dlm drama jer....kenyataan kt luar pun ada tapi diselesaikn dgn repot polis

    Siti Edah Perkasa Siti Edah PerkasaSiti Edah Perkasa Siti Edah Perkasa11 hari yang lalu
  • Apa bnda lah ara dlm cite nii..ko tu bni org ara oiii...suka2 trima mknan dr org..klau org tu nk buat ko balik pd dia..senang2 jee..😓😓

    syamilla Ahmad Zakisyamilla Ahmad Zaki11 hari yang lalu
  • Bila hanis dgn alif tu nk mampus .. menyusahkan ryan je😞

    nrdna . cmnrdna . cm11 hari yang lalu
  • Best tgk drama ni..hm ..Ryan sgt penyabar..tp kesian jadi mangsa keadaan. Mungkin dia akan berterus terang dgn aralynn suatu masa nty..lalu aralynn akan benci dia SGT2 bila dpt tahu Ryan penyebab kemalangan..aralynn pun kembali pada Zarul..tp bila dengan Zarul xbahagia..aralynn mula berfikir balik dan hakikat nya aralynn kembali pada Ryan dan terima Ryan kembali..pada masa tu makin Ryan dh jauh membawa diri ..aku dpt rasa lah..semoga pengakhiran nya baik..jalan cerita yg menarik

    PrincesS StellaPrincesS Stella11 hari yang lalu
    • klu camtu...frustlh ending cam sedih..

      Salmi MinganSalmi Mingan11 hari yang lalu
  • Setia nonton dan di tggu sapai eps akhirnya

    Adinda DindaAdinda Dinda11 hari yang lalu
IDworlds