Ajur Mumur

17 Mei 2020
85 261 Ditonton

Provided to IDworlds by Believe SAS
Ajur Mumur · GUYON WATON · Guyon Waton · Dwi Gegana
Ajur Mumur
℗ Mabes Balker
Released on: 2020-05-16
Auto-generated by IDworlds.

Komentar
  • Uwes tak sadari aku ra sempurno Nanging atimu kuwi luweh olo Atos omonganmu nglarani atiku Wes tak turuti kekarepanmu Terus ngulayani atiku sing suci Ku bertahan tetep tak lakoni Kowe milih kae ngingkari janjimu Aku ngerti cintamu palsu Nangis pilu garing banyu motoku Kelingan esemmu gawe ku bertahan Nanging perih merelakan cinta ini Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu Terus ngulayani atiku sing suci Ku bertahan tetep tak lakoni Kowe milih kae ngingkari janjimu Aku ngerti cintamu palsu Luputku mileh kowe Nyesel nemokke kowe Wes rabutuh sayangmu Tak cobo ngilangke roso Nangis pilu garing banyu motoku Kelingan esemmu…

    Prissilia dyPrissilia dy3 bulan yang lalu
  • IZIN COPAST BANG THANKYOU DAN SUKSES SELALU

    U ALL MUSICU ALL MUSIC3 bulan yang lalu
  • :(

    Nur ChayatNur Chayat5 bulan yang lalu
  • Sadboy

    Dedystw SetiawanDedystw Setiawan6 bulan yang lalu
  • Atos omgamu,

    Nanang AnangNanang Anang6 bulan yang lalu
IDworlds