Qaseh Venezia | Telefilem

21 Nov 2020
169 003 Ditonton

Pelakon: Sharifah Amani, Shukri Yahaya, Firdee Aqasha, Sari Yanti, Sharifah Aleya
Qaseh membuat keputusan untuk pergi bercuti seorang diri selepas kekasih gelapnya, Syam tidak munculkan diri. Semasa di Venice dia bertemu dengan Adam yang mengubah hidupnya.
Tonton Episod Penuh:
www.tonton.com.my
idworlds.info/history/v5bMX0RoQU9jaPT8Ru-cQQ

Komentar
  • Cita ni best cuma pelakon wanita ptt org lain. Sorry

    Mylo MiejiyMylo Miejiy2 hari yang lalu
  • "Dealova" suare Shukri yahaya sedaaaap Serak serak basah....film ny best sangat,kenape saye tengok wajah Shukri yahaya ade kemiripan sikit dg Evan Sanders....huh terbaek lah lakonan hero yg satu ni..salam dr indonesia😍

    Deju Usman DejuDeju Usman Deju2 hari yang lalu
  • mitip cerita film bollywood ya Film Tamasha yg main deepika n ranbir kapoor

    Rantyka AroraRantyka Arora3 hari yang lalu
  • Aku tengok cerita ni bukan sebab Syukri Yayha ke Syarifah amani...tapi sebab Venezia a.k.a Venice....Ya Allah teringat haritu travel Europe, Mula dengan Venice la...lepas tu ke Prague, Bratislava, Budapest....Nasib baik sempat balik sebelum Venice Lockdown....best sangat Venice ni

    HARIZ HASNANHARIZ HASNAN3 hari yang lalu
  • Suka rambut Shukri dlm cerita ni ...

    Theloved OneZTheloved OneZ4 hari yang lalu
  • 0013 25 nov2020 Mung tunggu aku datang venice

    Thoriq RamadhanThoriq Ramadhan6 hari yang lalu
  • Aku sorang je ke rasa cerita ni bosan gila 😫

    Nisaa' ZakariaNisaa' Zakaria7 hari yang lalu
  • Ramai plk yg x suka sharifah amani. Hello dia pelakon gred A tau.

    Daisy PinkDaisy Pink7 hari yang lalu
    • Mungkin tak secantik Hanna Delisa, Emma dan Zahira x yg pernah belakon dg SY...

      Rahmi OktaviaRahmi Oktavia3 hari yang lalu
  • 🤗

    pipi gamingpipi gaming7 hari yang lalu
  • Saye budak

    pipi gamingpipi gaming7 hari yang lalu
  • Saye minat die nombor 1☺️☺️☺️☺️☺️ dan die memang kacak dan saye nak jumpa suatu hari nanti😃😃😃

    pipi gamingpipi gaming7 hari yang lalu
  • Dunno msia had movie like QUEEN by Kangana Ranaut

    s08756s087567 hari yang lalu
  • Kalau amani yang berlakon . Memang citer tu besttt

    Ejanur RuhaizaEjanur Ruhaiza7 hari yang lalu
  • Abg Shuk...pemeran kesukaan..

    poppy utamapoppy utama7 hari yang lalu
  • Hai saya suka pada awak awak aaaaa wow wow 👍👍👍🌹hai hai .....ok

    uyong son 1987uyong son 19877 hari yang lalu
  • Maaf.....agak kurang suka sama heoin nya. Cari donk cewe yg cantik lagi hehe Kurang cocok sama Syukri. Hampir semua drama Syukri Yahaya udah saya tonton 🤭

    wan yuliyantiwan yuliyanti7 hari yang lalu
  • Kesini sebab ada bg shuk... Weeee keren lah suara bg shuk nyanyi lalu dealova tu... Salam dari Indonesia (Sumatra Barat,Minangkabau)

    Indah Gustia JambakIndah Gustia Jambak8 hari yang lalu
  • Assalamualaikum salam untuk para artis y aku Endah dari Indonesia mancak serang Banten 🙏🙏

    izul fathoni sygizul fathoni syg8 hari yang lalu
  • Sebab ada syukri yahya lah aq nonton..salam dri Aceh

    Riel AzamRiel Azam8 hari yang lalu
  • npe nta aq rse bosan la cter ni.. x padat.. klu padatkn lg msty best... 😍

    Nadia SuhaizadNadia Suhaizad8 hari yang lalu
  • Aceh on❤️❤️😂

    Nurul WahyuniNurul Wahyuni8 hari yang lalu
  • Yg tak boleh tu,asal kodiang tu,,😁😁..tu kg saya

    Shahrulizwan SirunShahrulizwan Sirun8 hari yang lalu
  • Bkn ka telefilem ni dlu dkt ntv7???ni ulang dkt tv3....

    woods herbalwoods herbal8 hari yang lalu
  • Saya penggemar Abang shuk..saya nak tunggu lakonan shuk dan Mira filzah

    Byan DanishByan Danish8 hari yang lalu
    • @Byan Danish Drama Shukri yahaya.. 7 hari Mencintaiku Gaduh gaduh sayang Tiada arah jodoh kita Asam pedas untuk dia Asmara luna Ruby Pesan pada Hati Villa gazara Istri luar biasa Surah buat Maisara Hantu punya bos Andainya takdir Andainya takdir 2 Cik cinderella dan Encik tengku Menjinak ombak Plan B Karna Dia Manusia biasa 30 pesanan Suara Asalkan dia bahagia Suami tanpa cinta Jika itu takdirku Di ujung ranting Oopss terpikat Cik Sombong Telemovie Surat buat bakal istriku Munajat terhenti Perempuan di sarung ungu Telefilm Ular Juvana Abang Beduk Jongkong Remuk Kereta kita Rangkat Auta Calon surga Mahar cinta aliya Nana dan jam atok Kasih seorang ayah Perempuan itu ibuku Jalan taubat Akil dan juan Selirat Nenek ranggi Lamar

      Anita DewiAnita Dewi5 hari yang lalu
    • @Byan Danish Bole, awak drama lakonan Shukri apa saje dah tenggok. Mana tau ada yg belum saya tenggok😊 Oia salam saya dari Indonesia

      Anita DewiAnita Dewi5 hari yang lalu
    • @Anita Dewi bole kite share drama lakonan shukri🙂

      Byan DanishByan Danish5 hari yang lalu
    • @Byan Danish "pelangi Cinta 100 plus"ada Mira dan Shukri jg

      Anita DewiAnita Dewi5 hari yang lalu
    • @Anita Dewi dah tengok dah

      Byan DanishByan Danish5 hari yang lalu
  • untunglah bisa nonton drama abg shuk ,udh lama pengen liat drama ini

    Muhamad Gilang RamadhanMuhamad Gilang Ramadhan8 hari yang lalu
  • I'm here 22/11/2020 because of Shukri Yahaya 😍 #myfavmenactor Lakonan dia tak pernah mengecewakan. He deserves an award 🏆🥇

    Farhanah KhalidFarhanah Khalid9 hari yang lalu
    • Agree... Semua drama nya saya tonton. Karena suka banget sama acting nya yg natural 😊

      wan yuliyantiwan yuliyanti7 hari yang lalu
  • Jay iswazir

    Nubia NabeelNubia Nabeel9 hari yang lalu
  • So sweet Shukri yahaya

    Wesley Wesley1Wesley Wesley19 hari yang lalu
  • Assalamualaikum dan hai semua😃 Kelab teater saya ada buat parodi untuk drama drama Melayu seperti 7 hari mencintaiku 2,kampung people, pengantin 1 malam yang dilakonkan oleh kanak2 yang menyertai pertandingan teater peringkat negeri Selangor. Dalam pertandingan tersebut kami telah memenangi 9 drpd 12 anugerah antaranya pelakon lelaki dam wanita terbaik, pelakon pembantu tebaik, pengarah terbaik. Marilah sama2 kita singgah ke kelab teater kami😃 Kelab teater Sk Bandar Tasik Puteri Tq😃 Antara cerita yang kami buat: Anak derhaka dgn mak idworlds.info/from/qp2HZpiom3eHotk/video Seorang suami x bersyukur dpt anak istimewa idworlds.info/from/q7Z1gLfDsqOkds0/video 7 hari mencintaiku 2 (2nd shoot) idworlds.info/from/zd-IeNnQkqxkYJo/video 7 hari mencintaiku 2 (1st shoot) idworlds.info/from/1puHedrHjXhmZ6M/video Persembahan yang memenangi pertandingan (bisikan neraka) idworlds.info/from/up5ogpSyaoCooKs/video Kampung people (1st) idworlds.info/from/uM6XepnceYF_aMk/video Anak yang pisahkan cucu dgn atuknya idworlds.info/from/1LN2ntTPhKWjdZY/video Pengantin 1 malam (1st) idworlds.info/from/uMeTfaaPfm5onKM/video pengantin 1 malam (2nd) idworlds.info/from/vNSZZ8amsZyJa5o/video pengantin 1malam (3rd) idworlds.info/from/2ch-bJejl2mJn6M/video Taccod Bethol Impostor idworlds.info/from/m7qjhZfEep6sZNk/video Kisah seorang adik buta yang dpt abg bermasalah idworlds.info/from/ycyTncyysXinhZI/video Kelab teater kami juga pernah bertanding dalam FTKLS (Festival Teater Kuala Lumpur,Selangor), dan mendapat anugerah khas juri, dan mendapat pengihktirafan di bawah KPM di bawah program seni budaya

    I'm SitizonersssI'm Sitizonersss9 hari yang lalu
  • Woww peminat abang shukri langsung serbuu

    Siti KhodijahSiti Khodijah9 hari yang lalu
  • sharifah sistor's

    Sarina ismailSarina ismail9 hari yang lalu
  • Peminat syukri yahya ... Salam dari Indonesia..

    Alenta SyifaAlenta Syifa9 hari yang lalu
  • Wlpn org kata Sharifah Amani ni talented tp tah aku cam x minat dia ni.. sbb lakonan dia cam 'keras'.. bkn kayu tau,keras! Xtau cmne nak explain. Haha .. so nampak bosan.. kalau jd heroin ssh nak tgk dia serasi / ngam jgn hero.. dia just cm fokus kat lakonan dia je..seolah2 cam dia best sgt blakon.. nampak boring,so xtau tang mana yg org rasa dia ni best

    Nur HidayahNur Hidayah9 hari yang lalu
    • Style die mmg cmtu nk buat cmna,ak tgok ok je die berlakon dri dpt heroin yg gedik,menggatal,sememe,asl drama je nk nangis,mcm die ni cool je,lain org lain pandangannya kak ye.

      Mr. MedicMr. Medic7 hari yang lalu
    • Dia berbakat hanya utk pengarah arwah Yasmin Ahmad, dgn pengarah lain dia kureng. Lakonan dia tk bersahaja... Dia lebih kpd lakonan teater.

      Che SaadyaChe Saadya9 hari yang lalu
    • betul, kureng feel dia...tgk sbb SY dgn AQASHA je 😅

      Bournejour Quatre Vingt DixBournejour Quatre Vingt Dix9 hari yang lalu
    • @mini mo yes,ni salah satu..

      Nur HidayahNur Hidayah9 hari yang lalu
    • Gerak geri & percakapan dia kot. Tegak je...takde lemah lembut. Dan suara dia garau. Cuba bandingkan dengan suara & cara bercakap sariyanti yg lebih lembut

      mini momini mo9 hari yang lalu
  • Nonton sebab ad shuk

    Rima YulianaRima Yuliana9 hari yang lalu
    • Iya sama😁

      wan yuliyantiwan yuliyanti7 hari yang lalu
  • Song yg d nyanyikn shuk ni Indonesia punya lh😁😍🥰🥰🥰 suka sngat🥰

    Dewii NuraeniDewii Nuraeni9 hari yang lalu
  • skrip drama ni x nampak formal sgt.... aku suka aku suka😍

    ady kukesahady kukesah9 hari yang lalu
  • Adam & Qaseh memang terbaik lah

    Wafiy Mohd RawaiWafiy Mohd Rawai9 hari yang lalu
  • Gara² xdpt tgk mlm td..cpt² cari kt utube pg ni...tq..❤️❤️ syukri yahya

    Zai BpZai Bp9 hari yang lalu
  • Pagi2 buka youtube tv3..ehk ade abg shuk...makasih tv3 😘

    Ita FausiahIta Fausiah9 hari yang lalu
  • Saya from Indonesia, saya suka dengan serial abg Shuk,,, untuk serial Qaseh ini sudah nonton di FB ,, alhmdulillah akhirnya ada di IDworlds,, semoga serial abg Shuk yg lainpun ada juga,,, seperti, matilahnak, surf of love dll

    Iis NurhatiIis Nurhati9 hari yang lalu
    • Ada di FB juga yg ini? 👆

      wan yuliyantiwan yuliyanti7 hari yang lalu
  • Cerita drama mesti tergantung hujung2 kan.. Asal cinta je je habis tak pun asal nikah je habis. Tapi tak apa la sebab ada shukri yg terkenal.. Huhuhu..

    Mohd IsamMohd Isam9 hari yang lalu
  • diri q fens berat syukri yahya , sllu sku dengan lakonan nya , salam dari kaltim , kutai barat hadir

    sabrina payrussabrina payrus9 hari yang lalu
  • Syukri is the best actor.

    trii Hartatytrii Hartaty9 hari yang lalu
  • Sukses sellu sukri yahya 😄

    Moh IjalMoh Ijal9 hari yang lalu
  • Confirm ramai tengok citer ni sebab ada abang shukri yahya kan heheh

    amirah channelamirah channel9 hari yang lalu
  • 8 hour ago gais

    Nadia SuhaizadNadia Suhaizad9 hari yang lalu
  • salam dr Aceh ,,,, fans Syukri yahaya,,

    faranita Ilyasfaranita Ilyas9 hari yang lalu
  • pelakon lain tak best , takde masaalah .. asal ada shuk je terus best hahaha ...

    happy familyhappy family9 hari yang lalu
  • Kita tengok sbb ada Shukri Yahaya je..ikutkan tak minat pon pelakon wanita tu..

    Tasha QilaTasha Qila9 hari yang lalu
    • Ahahahah sme

      Rozita GemokRozita Gemok6 hari yang lalu
    • Sama dong, saya juga 🤭

      wan yuliyantiwan yuliyanti7 hari yang lalu
    • Haha..sama..tgk coz ada SY je ni

      weay weayweay weay9 hari yang lalu
  • Terlepas tadi nak tgk our hero kesayangan SY..nasib baik ade kat youtube,tenkiu #dramasangat

    Azriana AnaAzriana Ana9 hari yang lalu
  • damn!!!! dah lama tnggu criter macam nie!!!! bkn cinta cintan bodo!!! thisis nice!!! salute!!!

    Khairul HafizKhairul Hafiz9 hari yang lalu
  • 22:53 33:02 39:50 45:06 1:18:02 wow

    waode istiklal manempawaode istiklal manempa9 hari yang lalu
  • 11:14. 12:28. 21:24 Cute 😍

    waode istiklal manempawaode istiklal manempa9 hari yang lalu
  • Happy ending .. disudahi dgn lagu yg sedap kena dgn ending

    Ahamad JamaluddinAhamad Jamaluddin9 hari yang lalu
  • Pengen deh. Lihat acting syukri yahya jadi mafia/polisi/tentara/model. Wah pasti best.

    waode istiklal manempawaode istiklal manempa9 hari yang lalu
  • Slalu suka acting sukri yahya. Ku kira lawan mainnya emma. Brharap sat nanti bsa berlakon dgn izarah aisyah, nelofa & emma lgi Salam dari bagian tengah Indonesia

    waode istiklal manempawaode istiklal manempa9 hari yang lalu
    • Emma Maembong tngah brpantang sis. . Hehe. .

      Deyllah 26Deyllah 267 hari yang lalu
  • 42:35 sweet sgt

    Shikin Abd LatifShikin Abd Latif9 hari yang lalu
  • Pelakon wanita tak sesuai dg shukri yahaya ..kan..maaf

    Sina IbnuSina Ibnu9 hari yang lalu
    • @ahlan syifa di hujung ranting saya cuma bisa nonton sampai episode 20. Selanjut udah ga bisa lagi. Ada yg bisa bantu share link nya ga?

      wan yuliyantiwan yuliyanti3 hari yang lalu
    • @wan yuliyanti ya bner lupa😊☺

      ahlan syifaahlan syifa7 hari yang lalu
    • @ahlan syifa yg dg Hanna Dellisa kalo ga salah judul nya 30 Pesanan Suara

      wan yuliyantiwan yuliyanti7 hari yang lalu
    • @wan yuliyanti seneng lawan mainnya didlm drama asam pedas untuk awak, istri luar biasa, diujung ranting, pertama aq nonton drama shukri lawan mainnya anna dellisa lupa judulnya dan banyak laaggii

      ahlan syifaahlan syifa7 hari yang lalu
    • setuju🤣🤭

      Novia SusantiNovia Susanti7 hari yang lalu
  • Syukri yahaya,😍😍

    Dania NashwaDania Nashwa9 hari yang lalu
  • Tengok pun sbb Ada Shukri Yahya dan Aqasya ja....jg tahniah kpd pelakon² lain ....seronok tgok drama ni..

    Norlia NoordinNorlia Noordin9 hari yang lalu
  • Best ada Syukri tpi lawan dia gk asyik

    Astiara TiaraAstiara Tiara9 hari yang lalu
  • Suka lakonan Syukri Yahya...mantapppp..

    My CommentMy Comment9 hari yang lalu
  • Venezia,, Alhamdulillah Gue sdh pernah kesana,nonton movie buat Gue bernostalgia saja,

    Ros MaidarRos Maidar9 hari yang lalu
  • Laaa ingatkan cite baru, bila scene Sariyanti free hair, terkejut kite 😂

    MS. 1008MS. 10089 hari yang lalu
    • 😆😆😆

      The AinulsThe Ainuls9 hari yang lalu
  • Aqasha memang best brlakon

    Miller JoncovichMiller Joncovich9 hari yang lalu
  • Suka dgn watak Qaseh ni...Dia ni klau berisi sikit...Tambah lawa tu

    Qie Nuth BarbaraQie Nuth Barbara9 hari yang lalu
  • Shahrifah amani memang talented

    Miller JoncovichMiller Joncovich9 hari yang lalu
  • Kt sini sebab abang Shuk , Dah habis dah stok citer lakonan abang shuk kt list pribadi , ehh nasib baik main² kt yt drama sangat ada citer ni :)

    khanifah puji pratamikhanifah puji pratami9 hari yang lalu
    • @nor atikah abdul wahab best ker ? Masuk list lah 😄 . Thanks for your information akak

      khanifah puji pratamikhanifah puji pratami8 hari yang lalu
    • Tgk ceritaa ni opsss terpikat cik sombong. Cerita ni dh lamaaa tp best sgt. Go search dkt ytube

      nor atikah abdul wahabnor atikah abdul wahab8 hari yang lalu
  • Ada abang sukk😍😍

    veny adriyaniveny adriyani9 hari yang lalu
  • Saya dari indonesia ... Saya fans berat syukri yahaya... Salam kenal

    Ria DilinaRia Dilina9 hari yang lalu
    • @Salmah Aishah salam kenallll kamuu

      khanifah puji pratamikhanifah puji pratami7 hari yang lalu
    • @Heriyatik Teguh a

      Salmah AishahSalmah Aishah7 hari yang lalu
    • @khanifah puji pratami q

      Salmah AishahSalmah Aishah7 hari yang lalu
    • @khanifah puji pratami aqaaaaaaaaaa

      Salmah AishahSalmah Aishah7 hari yang lalu
    • Pemint Shukri Yahya again 😘😘😘😘😘 Sya dari Indonesia 😀😀😀

      Power PhonePower Phone8 hari yang lalu
  • Sweet je minute ke 42 Tu Yang sharifah amani hilang.

    Shuhaila NorshamShuhaila Norsham9 hari yang lalu
  • wow syukri yahya sudah mari....

    sofiah ratna sarisofiah ratna sari9 hari yang lalu
  • Women bldgrjmninsgk I 😂

    Najihah SuhaimiNajihah Suhaimi9 hari yang lalu
  • Sbb nk tgok sharifah amani n aqasha.. Sbb lama sgt x tgok diorg

    aisyah8588 Babyaisyah8588 Baby9 hari yang lalu
  • Pelakon kesukaan sya SUKRI YAHYA 🖤

    Noor AzizahNoor Azizah10 hari yang lalu
    • Sama... saya juga hihi

      wan yuliyantiwan yuliyanti7 hari yang lalu
    • SAMA MBAk

      ahlan syifaahlan syifa9 hari yang lalu
  • first time tgk shukriyahaya brlakon dgn sharifah amani.... best sgt

    ady kukesahady kukesah10 hari yang lalu
  • Aku orang Kalimantan suka banget telefilm Malaysia*Pelitaniah Banjarmasin Kalsel

    Pelita NiahPelita Niah10 hari yang lalu
    • Sama kita... Salam dari Alabio-Amuntai😂

      Nurul JannahNurul Jannah7 hari yang lalu
  • Sharifah Amani still my love kakak. suka life staill dia

    Muhammad AfifMuhammad Afif10 hari yang lalu
  • abang shukri😍😍

    Ida EvyIda Evy10 hari yang lalu
  • Ni yg saya tunggu

    Revan ArdiansyaRevan Ardiansya10 hari yang lalu
  • Shukri Yahaya....Handsome...😍😍😍

    Fazidah NadziFazidah Nadzi10 hari yang lalu
  • ke sini sebab shuk,mesti lah tengok.salam dari bengkulu😁🤣

    Dwi IndriyaniDwi Indriyani10 hari yang lalu
    • @ahlan syifa sya pun😁🤣

      Dwi IndriyaniDwi Indriyani9 hari yang lalu
    • @Muhammad Rizki samo ka

      Dwi IndriyaniDwi Indriyani9 hari yang lalu
    • Salam kenal MBK ,saya dari Palembang penggemar shukri Yahya,

      ahlan syifaahlan syifa9 hari yang lalu
    • Ado kawan Bengkulu.. ska drama Malaysia..

      Muhammad RizkiMuhammad Rizki9 hari yang lalu
  • Alhamdulillah...semoga kita semua sehat selalu.Aamiin

    Sulasah SamarindaSulasah Samarinda10 hari yang lalu
  • effort sgt shukriyahaya dlm ni.... so cute

    ady kukesahady kukesah10 hari yang lalu
  • Sharifah sisters

    umie humairaumie humaira10 hari yang lalu
  • suke pulak tgk shukriyahaya ngn sharifah amani

    ady kukesahady kukesah10 hari yang lalu
  • Saya org indonesia dan saya fans berat sukri yahya..salam utk semua saudara2ku di malaysia semoga kt semua sll dlm lindungan Allah Swt

    LIONEL LUKITALIONEL LUKITA10 hari yang lalu
    • @Tri Vanda Rosary sama2..aku sndiri pon sebnarnya dah beberapa kali jumpa org indo dlm media sosial yg rasist mcm umi humaira tu..tp sorg dua x semestinya mewakili 1 negara perangai mcmtu..kita serumpun..patut berbaik2..✌😆

      kari gulaikari gulai6 hari yang lalu
    • @kari gulai Trima kasih,, ya

      Tri Vanda RosaryTri Vanda Rosary6 hari yang lalu
    • @umie humaira Badannya je yg besar,, tapi akal sehatnya x sebesar mana pun..

      Tri Vanda RosaryTri Vanda Rosary6 hari yang lalu
    • @Biru Air Xpe ,, abaikan dia... Trima kasih,, ya...

      Tri Vanda RosaryTri Vanda Rosary6 hari yang lalu
    • @umie humaira Ok ,, Fine ,, kalau you nyampah dengan orang Indonesia komen... I x kisah pun... sebab bukan you sorang je,, yg x suka orang Indonesia... So ,, sy x kisahhh....sy orang Indonesia ,, sy suka nonton drama2 malaysia dàn sy suka komen....

      Tri Vanda RosaryTri Vanda Rosary6 hari yang lalu
  • Waooow aku suka banget nnton drama tv 3 malaysia seru dan banyak gendre..

    Irwan OfficialIrwan Official10 hari yang lalu
  • Kisah Iman Hakiki tak ada ke???🙄

    Ayii ChocolatoseAyii Chocolatose10 hari yang lalu
    • @Riwayati Ningsih salam knl jugak ehh

      Ayii ChocolatoseAyii Chocolatose9 hari yang lalu
    • @Ayii Chocolatose salam kenal dr 🇮🇩

      Riwayati NingsihRiwayati Ningsih10 hari yang lalu
    • Ada minggu lepas bru tgk kt youtube

      Lady DeeLady Dee10 hari yang lalu
    • @Riwayati Ningsih tgk.kat mana.. Cari kat yt ni xde pun..

      Ayii ChocolatoseAyii Chocolatose10 hari yang lalu
    • ada beberapa hari baru tegok

      Riwayati NingsihRiwayati Ningsih10 hari yang lalu
  • Shukri yahya the best actor..

    FARID justinFARID justin10 hari yang lalu
    • Agree

      wan yuliyantiwan yuliyanti7 hari yang lalu
  • best cerita ni 👍👍

    Edianty OthmanEdianty Othman10 hari yang lalu
  • Tadi Tak sempat nak tengok penghujung sebab ada keje..nasib ada dekat sini dapat jugak tengok🤭🤭..

    Muhammad shafieeMuhammad shafiee10 hari yang lalu
  • Dkt tv td xsempat tgok..nsb baik ada kat sini tq DramaSangat.Ada shukri Yahya sis hadir😁

    Zaa GanuZaa Ganu10 hari yang lalu
    • @BlackShark TeamUwiShark lama dah ni mungkin 2016/17 lah kot..Sriyanti xpakai tudung lg😊

      Zaa GanuZaa Ganu6 hari yang lalu
    • @Zaa Ganu Hai juga.. Salam kenal

      ahlan syifaahlan syifa6 hari yang lalu
    • @ahlan syifa hai salam dr Malaysia ✋✌

      Zaa GanuZaa Ganu6 hari yang lalu
    • @umie humaira 👍👍👍😊

      Zaa GanuZaa Ganu6 hari yang lalu
    • Belakon tahun bila ni

      BlackShark TeamUwiSharkBlackShark TeamUwiShark6 hari yang lalu
  • Xdt downld la

    eddyenna 94eddyenna 9410 hari yang lalu
  • The best

    Eti EstiantiEti Estianti10 hari yang lalu
  • Datang lepas tengok tv3

    Mohd Izani IzaniMohd Izani Izani10 hari yang lalu
  • DramaBileNii

    Ary SusantiAry Susanti10 hari yang lalu
    • 2018

      Rozita GemokRozita Gemok6 hari yang lalu
  • Best👍🏻

    Khoiriyah Mir'AKhoiriyah Mir'A10 hari yang lalu
IDworlds